| Tanışma Sefası | |
|
+37meLyyqe sarp-zeynep EgE_AsLaN_SarP zhrapkn sarp_ezgi yasmin Sarpın Prensesi merve ela kral0660 Sarp<3Nihan |~Rüzgar Gülü~| Bella Pötürcük..* mrfeozd Sarp&Gül d!mpLé aslan e.prenses_138 büşrock aslan001 purchu betü$17 sheker busegül GGamze SaRp_CeMrE_BeRk ddm sarp&deniz _?kENdİmCi_? serseri_77 yakışıklı_77 Esra asi meleq _eZq!_ rapci_merve_77 Merve Admin 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bella
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 34 Nerden : Isvicre/Italia İş/Hobiler : Karisik... Ruh Hali : Kişisel İleti : Kararlar, Hayatin, Yollarini cizer... Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Çarş. Ocak 14, 2009 10:22 pm | |
| merhaba benim adim Kübra ama cogu arkadaslarim ve aylem bana bella diyor =) sarp levendoglu en sevdigim türk oyuncusu en son dizisi gece gündüz, gercekten cok güzel ve onun lise defterinde gösterdigi basketball basarisi gercekten hayran kalici bi durumdu, kendim de basketbollu cok seviyorum | |
|
| |
|~Rüzgar Gülü~|
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 33 Nerden : |RüzgaR GüLü DiyaRı| İş/Hobiler : Öğrenci Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 25/01/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Paz Ocak 25, 2009 10:19 pm | |
| [b]slm ben geldim adım meltem hoşgeldin diyin bakim | |
|
| |
Sarp<3Nihan
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Nerden : Her hanggi bi yerden xD İş/Hobiler : Müziq dinlemeq :D Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/01/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Ptsi Ocak 26, 2009 2:44 pm | |
| slm Bn Nihan 14 yasındayım Aşırı Sarpcıyım yengeç burcuyum şimdidden hb | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| |
| |
Sarp<3Nihan
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Nerden : Her hanggi bi yerden xD İş/Hobiler : Müziq dinlemeq :D Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/01/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Ptsi Ocak 26, 2009 8:22 pm | |
| hb cnm iiki katılmışım | |
|
| |
kral0660
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 33 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Çarş. Ocak 28, 2009 2:56 pm | |
| slm bne yeni geldim sarp levendoğlunu msnsini bilen varmı | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Çarş. Ocak 28, 2009 9:51 pm | |
| | |
|
| |
merve ela
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Nerden : bursa-mudanya İş/Hobiler : öğrenci- Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Ptsi Şub. 02, 2009 5:55 pm | |
| bende daha dün geldim ama çok gzl bişi bütün sarp levendoğlu hayranlarını burada toplaman bu yüzdn sana çok tşkr ediorm | |
|
| |
merve ela
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Nerden : bursa-mudanya İş/Hobiler : öğrenci- Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Ptsi Şub. 02, 2009 5:57 pm | |
| adım merve yazdklarınızı okudum hepiniz çok sıcak kanlısınz | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Ptsi Şub. 02, 2009 6:02 pm | |
| ee artık aileyiz arkadaşlarr | |
|
| |
Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Çarş. Şub. 04, 2009 3:32 pm | |
| Selamlar gençlikkk...Sarp severlerin arasına bi de ben katılayım dedimmm...hepinizle çok iyi vakit geçireceğimize inanıyorummm...Ben nilüşşş 18 yasındayım.biraz delü biraz çatlakım ama çok neşeliyimmmm...
Sarpı ve sarp severleri çok seviyorummmmm (: (: (: | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Çarş. Şub. 04, 2009 10:18 pm | |
| | |
|
| |
Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Perş. Şub. 05, 2009 10:43 am | |
| Hoşbuldum canım. teşekkür ederim (: | |
|
| |
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Perş. Şub. 05, 2009 1:48 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Perş. Şub. 05, 2009 1:52 pm | |
| Sende hoşgeldin yasemincim | |
|
| |
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Perş. Şub. 05, 2009 1:54 pm | |
| - Admin demiş ki:
- Sende hoşgeldin yasemincim
hoşbulduk ama yasmin derseniz çok sevinirim | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Perş. Şub. 05, 2009 2:02 pm | |
| tmm pardon yasmin | |
|
| |
Sarpın Prensesi
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Cuma Şub. 06, 2009 1:02 am | |
| | |
|
| |
yasmin
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Cuma Şub. 06, 2009 12:55 pm | |
| hoşbulduk isimleri öğrenebilirmiyim ? | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Cuma Şub. 06, 2009 12:55 pm | |
| ben sitenin kurucusu derya | |
|
| |
yasmin
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Cuma Şub. 06, 2009 12:58 pm | |
| memnun oldum derya bende yasmin sölemiştim. ya bir şey dicem biraz sitenin reklamını yapsak çok az kiş var | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Cuma Şub. 06, 2009 1:02 pm | |
| eet çok iyi olur ama bandlanıyorus o zamanda | |
|
| |
Sarpın Prensesi
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Cuma Şub. 06, 2009 3:19 pm | |
| Ben de nilüfer ama bana genelde nilüş derler (: | |
|
| |
yasmin
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Cuma Şub. 06, 2009 7:23 pm | |
| peki nuliş hepiniz kardeş gibisiniz ama üye sayısı çok az | |
|
| |
Sarpın Prensesi
| Konu: Geri: Tanışma Sefası C.tesi Şub. 07, 2009 1:07 am | |
| Farkınayım canımcık elimizden geleni yapacaz (: | |
|
| |
| Tanışma Sefası | |
|