| Tanışma Sefası | |
|
+37meLyyqe sarp-zeynep EgE_AsLaN_SarP zhrapkn sarp_ezgi yasmin Sarpın Prensesi merve ela kral0660 Sarp<3Nihan |~Rüzgar Gülü~| Bella Pötürcük..* mrfeozd Sarp&Gül d!mpLé aslan e.prenses_138 büşrock aslan001 purchu betü$17 sheker busegül GGamze SaRp_CeMrE_BeRk ddm sarp&deniz _?kENdİmCi_? serseri_77 yakışıklı_77 Esra asi meleq _eZq!_ rapci_merve_77 Merve Admin 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pötürcük..* Moderatör
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 İş/Hobiler : Pc.. Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Salı Şub. 10, 2009 9:09 pm | |
| Yeni gelenler hoş gelmiş =) | |
|
| |
Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Salı Şub. 10, 2009 10:50 pm | |
| | |
|
| |
sarp_ezgi
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 32 Nerden : adana İş/Hobiler : ögrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Çarş. Mart 25, 2009 10:04 pm | |
| selam arkadaşlar bende geldim aranıza adım ezgi | |
|
| |
zhrapkn
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 39 Nerden : izmir İş/Hobiler : müzik dinlemek/televizyon izlemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 06/04/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Çarş. Nis. 08, 2009 11:35 am | |
| [b]ben geldim | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Perş. Nis. 09, 2009 9:50 pm | |
| slm ben yeniyim | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Salı Nis. 14, 2009 6:51 pm | |
| hoşgediniz arkadaşlar.... | |
|
| |
sarp-zeynep
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 32 Nerden : konya İş/Hobiler : pc Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 28/06/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Paz Haz. 28, 2009 1:19 pm | |
| slm arkadaslar bnde yeniyimm ve sarpı çoooooooookkkkkkk seviyorumm.... | |
|
| |
meLyyqe
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : ordu İş/Hobiler : emret komutanım izlemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Paz Haz. 28, 2009 4:11 pm | |
| sLm ßnde yeniyim ama şuanda biLe aiLe oLdm SizinLe...mucq | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Paz Tem. 12, 2009 2:11 pm | |
| bende yeniyim herkese iyi forum lar diliyorum | |
|
| |
çilek
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 34 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : YÜZMEK,DANS ETMEK,BASKETBOL Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/08/09
| |
| |
sedasewi
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 36 Nerden : konya İş/Hobiler : keman yüzme müzik kitap Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Çarş. Ağus. 05, 2009 12:04 pm | |
| slm arkadaşlar ben seda şimdiden hepinizle tanıştıgım için mutluyum:) | |
|
| |
sedasewi
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 36 Nerden : konya İş/Hobiler : keman yüzme müzik kitap Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası Çarş. Ağus. 05, 2009 12:07 pm | |
| mrb ben seda.. | |
|
| |
sibeltor
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 34 Nerden : amasya İş/Hobiler : ev kızı Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 15/08/09
| Konu: Geri: Tanışma Sefası C.tesi Ağus. 15, 2009 12:23 pm | |
| Slm arkadaşlar ben sibel yeni katıldım amasyadan 19 yaşındayım | |
|
| |
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| |
| |
| Tanışma Sefası | |
|