sema diricanlı
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/09/09
| Konu: Geri: sarpın msn Salı Eyl. 22, 2009 9:09 pm | |
| ya peki nasıl ulasıcaz ki | |
|
sema diricanlı
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/09/09
| Konu: Geri: sarpın msn Salı Eyl. 22, 2009 9:13 pm | |
| belkide en çok istediğim şey bi kerede olsa sarp ı görebilmek nour yardımcı olun eminim sizde öyle düsünüyosunuz | |
|
mertcan zenni
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 30 Nerden : seyhan/adana İş/Hobiler : öğrenciyim/tiyatro,futbol,basket,müzik Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 14/10/09
| Konu: Geri: sarpın msn Çarş. Ekim 14, 2009 9:29 pm | |
| ewet bende facede sarpa yorum falan yazdım ama sarp olduğunu bilmiyorum inşalalh odur ama o değilse bile denemeye deydi be arkadaşlar üzülmeyin sarp abimiz bizi kırmayıp bir gün msnesini verçek bize ben buna inanıyorum | |
|
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| Konu: Geri: sarpın msn Çarş. Ekim 21, 2009 11:34 pm | |
| | |
|
sema diricanlı
| Konu: Geri: sarpın msn Perş. Ocak 21, 2010 4:05 pm | |
| arkadaslar bu msn ye bi kesinlik getirelim istanbuldaki arkadaslar siz halledemezmisiniz? | |
|
srp_swl
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/03/10
| Konu: Geri: sarpın msn Cuma Mart 05, 2010 11:10 pm | |
| ya bence yalan boşuna insanları kandırmayın | |
|