| sarpın msn | |
|
+12SeTaNYa sema masal_perisi büşr@ çilek cernnn asi_meLek EgE_AsLaN_SarP SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Prensesi Admin yasmin 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: sarpın msn Cuma Şub. 06, 2009 9:57 pm | |
| eğer sitenin adminleri derya yada merve izin verirse sarpın msn vercem ben bugün öğrendim face yazdı ben konuştum ne kadar gerçek bilinmez zaten çok az konuştum çıktı çok kiş yüklenmiş nickine yazdı.şimdi adminleri bekliyelim;) | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: sarpın msn C.tesi Şub. 07, 2009 12:47 pm | |
| TAMAM İZİN VERİLMİŞTİR YAZABİLİRSİNİZ | |
|
| |
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: sarpın msn C.tesi Şub. 07, 2009 8:15 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: sarpın msn Paz Şub. 08, 2009 10:14 pm | |
| | |
|
| |
Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: sarpın msn Ptsi Şub. 09, 2009 7:26 pm | |
| Saol yasmincim ama bence yanlış bir bilgidir. | |
|
| |
yasmin
| Konu: Geri: sarpın msn Cuma Şub. 13, 2009 9:17 pm | |
| evet açtı ben konuştum ilk olarak daldım seni çok seviyorum diye sonra gerçekmisin dedim bende sizi çok seviyorum dedi sonra evet gerçeğim dedi nickine çok ileti var arkadaşlar hepinize yazamayabilirim msnde ben varım facede yardımcım yazdı dedi sonrada çıktı yanlış olma ihtimali yüksek ama böle işte | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: sarpın msn Perş. Mart 19, 2009 9:49 pm | |
| Bence o sarp değildir çünkü sarp zaten çekimlerden dolayı internete falan giremez hem facebookta bir sürü sahtekar var ne malum sarp olduğu bence inanmayın... | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: sarpın msn Salı Nis. 07, 2009 9:40 pm | |
| yha ben bu adamı cok seviyorum msn sini verdigin icin saol yasmin abla benim yasım 12 fan club a yeni geldim.sarp levendoguluya bu msnden ulasamassam istanbulda olupda sarp abiyi goren varsa msn adresini alıp buradan verebilir mi? ben ankaradayım da | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: sarpın msn Salı Nis. 07, 2009 9:43 pm | |
| ben bilerek yasımı 18 yaptım aslında yasım 12:D baska turlu uye olamadım flood icin ozur dilerim | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
| Konu: Geri: sarpın msn Salı Nis. 14, 2009 3:14 pm | |
| bu msn nin dogru olup olmadıgı ortaya cıktı mı? | |
|
| |
yasmin
| Konu: Geri: sarpın msn Salı Nis. 21, 2009 4:50 pm | |
| hyr cnm belli değil. sarpın sevgilisiyle buluştuğu bir cafe var... gece-gündüz çekimlerindede sulthanahmetteydi hep... | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
| Konu: Geri: sarpın msn Çarş. Nis. 22, 2009 9:51 pm | |
| peki istanbulda oturan varsa bir ogrenebilir mi? | |
|
| |
asi_meLek
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 29 Nerden : izmir İş/Hobiler : öqrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : sarp*ımm...(: Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 15/05/09
| Konu: Geri: sarpın msn Cuma Mayıs 15, 2009 10:03 am | |
| ya bende konuştum face'den vermişti...sarplevendoglu25@hotmail.com ben konuştum ama çookk azzz tabi o mudur biLinmezz --- | |
|
| |
yasmin
| Konu: Geri: sarpın msn C.tesi Mayıs 30, 2009 8:56 pm | |
| face mavi şekerden sonra açıldı ve face kesinlikle kolpa zaten msnde faceden alma yani yalan oldu | |
|
| |
asi_meLek
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 29 Nerden : izmir İş/Hobiler : öqrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : sarp*ımm...(: Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 15/05/09
| Konu: Geri: sarpın msn C.tesi Mayıs 30, 2009 9:13 pm | |
| | |
|
| |
asi_meLek
| Konu: Geri: sarpın msn C.tesi Mayıs 30, 2009 9:14 pm | |
| | |
|
| |
cernnn
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 29 Nerden : adıyaman İş/Hobiler : öğrenci Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: sarpın msn Cuma Tem. 17, 2009 2:03 pm | |
| kaydettim umarım doğrudur | |
|
| |
çilek
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 34 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : YÜZMEK,DANS ETMEK,BASKETBOL Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/08/09
| Konu: Geri: sarpın msn Salı Ağus. 04, 2009 10:02 am | |
| ya ciddimisiniz bence biri kandırmışır sizi:) bu kadar kolay bi msnyi kullanmaz bence.. hem msn adresi olsa bile o kullanmıodurr:(( | |
|
| |
büşr@
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 29 Nerden : ist İş/Hobiler : sarp levendoğlunun flimlerini seyretmek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: sarpın msn Salı Ağus. 18, 2009 2:28 pm | |
| | |
|
| |
çilek
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 34 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : YÜZMEK,DANS ETMEK,BASKETBOL Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/08/09
| Konu: Geri: sarpın msn Çarş. Ağus. 19, 2009 10:27 am | |
| ya arkadaşlar değildir bence biriniz 25 dionnuz biriniz 34 dionuz msnleri.. biri sizi işletmiştir bence... ayrıca bu kadar kolay bi msn almaz kendine... | |
|
| |
masal_perisi
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 28 Nerden : hiçbir yerden İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: sarpın msn Cuma Ağus. 21, 2009 6:10 pm | |
| bence sarp değildir sarp olma ihtimali çook düşük adamın işi gücü yok msn de mi konuşcak ? | |
|
| |
sema
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 33 Nerden : samsun İş/Hobiler : kitap okumak Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: sarpın msn C.tesi Ağus. 22, 2009 12:36 am | |
| bence kesin kandırmışlardır arkadaşında dediği gibi facebookta birsürü sahtekar var hem ben mavi şekerde dediğini duydum ne facebookla hiç ilgilenmiyomuş ama menejeri almış o hiç öyle şeylerle ilgilenmediğini söledi | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
| Konu: Geri: sarpın msn Cuma Ağus. 28, 2009 2:53 pm | |
| bencede :Dhepimiz KEKLENDİK | |
|
| |
SeTaNYa
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 28 Nerden : Evden İş/Hobiler : Basketbol oynamak Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 01/09/09
| Konu: Geri: sarpın msn Perş. Eyl. 03, 2009 11:59 am | |
| bakmaktan bişey çıkıcanı sanmıyorum saol | |
|
| |
sema diricanlı
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/09/09
| Konu: Geri: sarpın msn Salı Eyl. 22, 2009 9:06 pm | |
| arkadaslar doğru mu msn si lütfen doğru söyleyn | |
|
| |
| sarpın msn | |
|