ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: tersten okuyun C.tesi Ağus. 23, 2008 5:34 pm | |
| Tersten okununca da aynısı olan cümleler
ey edip adanada pide ye Adamla çene çalma da. Al Azmi, imzala. Ali, tanışın: Atila. Al kasada sakla. Altan, attan atla. Al yarısını sırayla. At, sahibi gibi hasta. İlaç iç Ali.
İtti mi, kim itti? Kaba Talat’a bak. Kaç lan alçak. Kıza yazık. Lale, Gül’ü gel al. Mağara daha dar ağam. Pay ederek iki kerede yap. Rıza, Haluk okula hazır
ALINTI
EMEĞE SAYGI | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: tersten okuyun C.tesi Ağus. 23, 2008 6:06 pm | |
| hhe çok güselmish okurken zevk aldım... | |
|
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: tersten okuyun C.tesi Ağus. 23, 2008 6:13 pm | |
| Ben pke birşey anlamadım doğru... | |
|
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: tersten okuyun Ptsi Ağus. 25, 2008 1:13 pm | |
| vallaa gsl mişş analtıyımm duzdee okusann terstee okusann aynıı şeyy çıkıoo gsll oluoo zevkk verioo | |
|
d!mpLé
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 34 Nerden : İsT. İş/Hobiler : öörenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: tersten okuyun Perş. Eyl. 04, 2008 2:35 pm | |
| | |
|
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: tersten okuyun Perş. Şub. 05, 2009 7:47 pm | |
| ilginç ama fazla bişey anlamadım | |
|
seher
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 29 Nerden : konya İş/Hobiler : sarp leventoğluyla ilgili herşey Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 24/07/09
| Konu: Geri: tersten okuyun Cuma Tem. 24, 2009 3:41 pm | |
| | |
|