| Moderatör Başvurularımız Başlamıştır | |
|
+10yasmin Sarpın Prensesi Pötürcük..* beste SaRp_CeMrE_BeRk Merve busegül rapci_merve_77 ddm Admin 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Cuma Ağus. 22, 2008 5:40 pm | |
| Moderatör Olmak İsteyenler Buraya Nikini Yazsınlar
NOT: EĞER MOD. OLMAK İSTİYORSANIZ SİTEYLE İLGİLENMENİZ GEREKEN SORUMLULUKLARI YERİNE GETİRMENİZ RİCA OLUNUR!!!!**
En son Admin tarafından Salı Şub. 03, 2009 2:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Cuma Ağus. 22, 2008 6:30 pm | |
| ben moderatör olmak istiyorum lütfen nick:ddm | |
|
| |
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| |
| |
busegül
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 Nerden : ist İş/Hobiler : müzik diziler (hepsi,sarp) Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Paz Ağus. 24, 2008 12:09 pm | |
| bende olmak istiyorum nickim: busegül | |
|
| |
Merve Forumun Polisi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 28 Nerden : Nereye... İş/Hobiler : Öğrenci-İnternet-Müzik Dinlemek Ruh Hali : Kişisel İleti : Ben&Merve-Yasom&Sarp Dikkat : Kayıt tarihi : 16/08/08
| |
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Perş. Ağus. 28, 2008 7:56 pm | |
| ne zaman sonuçlar açıklanacak? | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Ptsi Eyl. 01, 2008 8:24 pm | |
| Bende aday olmak çok isterdim ama bu sene lise1 olduğum için inte giremeyceğim için adaylığımı koyamıyorum... | |
|
| |
beste
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 35 Nerden : izmir İş/Hobiler : öss Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır C.tesi Eyl. 13, 2008 7:16 pm | |
| bende mod. olmak istiyorum: nick::beste | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır C.tesi Ekim 25, 2008 6:49 pm | |
| Vazgeçtim ben olmak istiyorum ama yalnız cumartesi günleri girebilirim siteye Nickim=SaRp_CeMrE_BeRk | |
|
| |
Pötürcük..* Moderatör
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 İş/Hobiler : Pc.. Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Salı Şub. 03, 2009 1:59 pm | |
| Bende istiyorum Nick:Pötürcük..* | |
|
| |
Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Çarş. Şub. 04, 2009 3:18 pm | |
| Bende mod olabilirim. nete giriyorum sürekli ayrıca tecrübem var,site kurallarını biliyorum. Şimdiden teşekkürler..Sevgilerimle. | |
|
| |
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Perş. Şub. 05, 2009 3:18 pm | |
| bende istiyorum nickim:yasmin birçok sitede üyeliğim var pek çok habere anında ulaşabilirim forum kuralları çok iyi biliyorum çoğu zamanımı nette geçiriyorum | |
|
| |
zhra.capkin
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 39 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/müzik dinlemek sarkı söylemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 29/04/09
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Ptsi Mayıs 11, 2009 12:04 pm | |
| bende moderatör olmak istiyorum nicim:zhra.capkin ama sadece pazartesi salı çarşamba girebilirim siteye ama yinede girerim ne var ki yeter ki isteyeyim | |
|
| |
zhrapkn
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 39 Nerden : izmir İş/Hobiler : müzik dinlemek/televizyon izlemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 06/04/09
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Ptsi Mayıs 11, 2009 12:11 pm | |
| bende moderatör olmak istiyorum pazartesi,salı,çarşamba giriyorum net'e ama ben istersem herşeyi beceririm NİCİM:zhrapkn | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Ptsi Haz. 01, 2009 8:37 pm | |
| bende mod olmak istiyorum | |
|
| |
zhrapkn
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 39 Nerden : izmir İş/Hobiler : müzik dinlemek/televizyon izlemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 06/04/09
| Konu: Geri: Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Çarş. Haz. 03, 2009 10:36 am | |
| ne zaman gece gündüz yeni kanalına taşınacak beee adamı delirtmeyinde bir duyuru yapın mübarekler+ moderatör başvurularının sonuçları ne zaman belli olacak bir zahmet onuda belirti verin gari yani sözde sarpın fun klübüsünüz ama uzuuuuuuuuuun bir zamandır sarpla ilgili tek bir haber bile yooook bune beeee senin sarp levendoğlunun arkadaşı olduğundan artık şüphe ediyorum sarpla ilgili bir haber bile vermiyorsunuz siz ne işe yarıyorsunuz bir zahet onu belirtin gari çabuk cevap verin bana biriniz çatlıycam sinirimden gari | |
|
| |
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| |
| |
| Moderatör Başvurularımız Başlamıştır | |
|