| Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+19yasmin merve ela alevv Sarp<3Nihan gökçe Pötürcük..* nurrrrr chatlk d!mpLé mukaddes aslan001 SaRp_CeMrE_BeRk sheker triobaLans yakışıklı_77 ddm _eZq!_ rapci_merve_77 Admin 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
gökçe
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : kitap okumak Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Ocak 22, 2009 6:08 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Ocak 26, 2009 3:51 pm | |
| bi gülüşü bilem yeterrr | |
|
| |
Sarp<3Nihan
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Nerden : Her hanggi bi yerden xD İş/Hobiler : Müziq dinlemeq :D Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/01/09
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Ocak 26, 2009 8:28 pm | |
| Hepinize katılıyorum gülüşüne karizmesine mimiklerine boyuna posuna her bişiyine bityorum aşkımın bu arada Aşk-ı memnudaki bülent[gerçek adını bilmiyorum] Sarp'ın babasının 2. karısından olan çocuğuymuş yanı sarpımızın kardeşiymiş | |
|
| |
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Ocak 30, 2009 7:12 pm | |
| Sarp Levendoğlu oyunculuğu çok iyi olan,yakışıklı,karizmatik,görevini yerine getiren insanları kendine sevdiren birisi..... | |
|
| |
d!mpLé
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 34 Nerden : İsT. İş/Hobiler : öörenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Ocak 30, 2009 8:10 pm | |
| bence o çok çok başarılı bi oyuncu işini çok ii yapıo sarpı tebrik eidorum gerçekten. onu çoookkk seviorum | |
|
| |
merve ela
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Nerden : bursa-mudanya İş/Hobiler : öğrenci- Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz Ptsi Şub. 02, 2009 5:51 pm | |
| bana göre sarp'a gülmek çok yakışıyıo gülerken gözlerini kısışı onu gören herkesi o an bitirio | |
|
| |
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Şub. 05, 2009 3:50 pm | |
| yakışıklı başarılı sempatik tatlı biri onu çok seviyorum | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Mart 19, 2009 9:56 pm | |
| 1-Yakışıklı 2-Karizma(hale bir bakışı var bitiyorum) 3-Uzun boylu 4-Gülmek çok yakışıyor. 5-İnsanı kendine çeken bir kuvveti var. | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Nis. 14, 2009 3:06 pm | |
| polisiye dizileri ona cok yakısıyo.helede en son cekilen gece gunduz dizisinde ASLAN rolu ona cok y | |
|
| |
sema diricanlı
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/09/09
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Eyl. 22, 2009 7:06 pm | |
| ya biliyomusunuz belki sarp benim için sadece bir oyuncu ama ben onu cok kıskanıyorum | |
|
| |
sarp-ipek
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : :Dsıradanım ama en ön sıradan:D Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/09/09
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Eyl. 26, 2009 10:02 pm | |
| çok sempatik tatlı yakışıklı ve ipek özkök ile çok yakışıo | |
|
| |
srp_swl
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/03/10
| Konu: Geri: Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz Cuma Mart 12, 2010 8:51 pm | |
| ya sarp çok tatlı onu anlatmaya kelimeler yetmez... | |
|
| |
| Sarp Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|