| Sizce Hangisi? | |
|
+10Sarp<3Nihan yass Merve Sarp&Gül pesimist_sago1907 sarp&deniz SaRp_CeMrE_BeRk rapci_merve_77 Admin _eZq!_ 14 posters |
Sizce Hangi Albüm Daha İyi? | Gruphepsi-Şaka 10+1 | | 8% | [ 2 ] | Serdar Ortaç-Nefes | | 16% | [ 4 ] | Demet Akalın-Mucize | | 0% | [ 0 ] | Gülben Ergen-Gülben Ergen | | 4% | [ 1 ] | 4 YÜZ - + Enerji | | 0% | [ 0 ] | Hande Yener-Hipnoz | | 4% | [ 1 ] | Kutsi-Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim | | 44% | [ 11 ] | Rihanna-Good Girl Gone Bad | | 12% | [ 3 ] | iSMAİL yk - Bas Gaza | | 4% | [ 1 ] | Fatih Ürek - SUS | | 8% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 25 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
_eZq!_
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : dans Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Sizce Hangisi? Cuma Ağus. 22, 2008 2:48 pm | |
| Sizce Hangi Albüm Daha İyi? BENCE RİHANNA,HEPSİ,KUTSİ,4yüzün albümleri güzel... ama hepsi dedim =)) | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Cuma Ağus. 22, 2008 6:01 pm | |
| bence kutsi aynadaki yüzünn karşılığı bnmde çok güsel ayretten baka sarkılarıda yhani hepside güsel aama eski albümü kadar diiL | |
|
| |
_eZq!_
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : dans Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Cuma Ağus. 22, 2008 6:33 pm | |
| insan çok kararsız kalıyo ben zorlandım hepsi derken ama hepsi gerçekten hayran olduğum ilk sanatçı...başka kimseye bu kadar bağlanmadım...onun içün... | |
|
| |
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Cuma Ağus. 22, 2008 6:34 pm | |
| bencedee kutsıı çunkuu onunn şarkılarıı gsll | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Cuma Ağus. 22, 2008 6:51 pm | |
| eet yha | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? C.tesi Ağus. 23, 2008 4:59 pm | |
| bENCE FATİH üreğin sus şarkısı süpeer | |
|
| |
sarp&deniz
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 31 Nerden : istanbul İş/Hobiler : öğrenci/müzik dinleme,resim yapma,spor yapma Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Çarş. Ağus. 27, 2008 3:14 pm | |
| bence kutsi=aynadaki yüzünün karşılığı benim (süper albüm olmuş) | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Perş. Ağus. 28, 2008 6:21 pm | |
| eet yha bayıldım zaten o şarkılakrına boşuna dememişler aşk şarkılarınn prensi die | |
|
| |
pesimist_sago1907
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 Nerden : Céhénnémin Dibi İş/Hobiler : érqéhLér:P Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Salı Eyl. 02, 2008 4:28 pm | |
| Rihanna-Good Girl Gone Bad | |
|
| |
Sarp&Gül
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 30 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Fotoğraf çekmek... Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Cuma Eyl. 05, 2008 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Merve Forumun Polisi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 28 Nerden : Nereye... İş/Hobiler : Öğrenci-İnternet-Müzik Dinlemek Ruh Hali : Kişisel İleti : Ben&Merve-Yasom&Sarp Dikkat : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? C.tesi Ekim 25, 2008 11:28 pm | |
| | |
|
| |
Merve Forumun Polisi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 28 Nerden : Nereye... İş/Hobiler : Öğrenci-İnternet-Müzik Dinlemek Ruh Hali : Kişisel İleti : Ben&Merve-Yasom&Sarp Dikkat : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? C.tesi Ekim 25, 2008 11:28 pm | |
| Oy Çoğunluğutla Kutsi Seçilmiştir!! | |
|
| |
yass
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 32 Nerden : denizli İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Salı Ocak 27, 2009 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Sarp<3Nihan
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Nerden : Her hanggi bi yerden xD İş/Hobiler : Müziq dinlemeq :D Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/01/09
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Salı Ocak 27, 2009 6:44 pm | |
| | |
|
| |
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Çarş. Şub. 04, 2009 4:37 pm | |
| bence kutsi onun şarkıları çok güzel oluyor. Kutsi-Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim! | |
|
| |
Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Çarş. Şub. 04, 2009 7:09 pm | |
| | |
|
| |
sarp&deniz
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 31 Nerden : istanbul İş/Hobiler : öğrenci/müzik dinleme,resim yapma,spor yapma Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? C.tesi Mayıs 09, 2009 7:22 pm | |
| bence kutsi ve serdar ortaç | |
|
| |
seher
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 29 Nerden : konya İş/Hobiler : sarp leventoğluyla ilgili herşey Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 24/07/09
| Konu: Geri: Sizce Hangisi? Cuma Tem. 24, 2009 3:27 pm | |
| | |
|
| |
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| |
| |
| Sizce Hangisi? | |
|