Esra Admin
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Nerden : İzmir İş/Hobiler : doktorlar Ruh Hali : Kişisel İleti : Süperimm Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Yorumlarınız.... Perş. Ağus. 21, 2008 5:17 pm | |
| | |
|
_eZq!_
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : dans Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Yorumlarınız.... Cuma Ağus. 22, 2008 2:37 pm | |
| bu dizi o kadar tutmadı ama güzeldi....arada bi bakardım | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Yorumlarınız.... Cuma Ağus. 22, 2008 2:58 pm | |
| efet bencede katılıyorum ezgiye | |
|
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Yorumlarınız.... Cuma Ağus. 22, 2008 6:00 pm | |
| eft bende tutmadı ama güzldi ben de arada bir bakıyordm | |
|
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Yorumlarınız.... Çarş. Ağus. 27, 2008 10:29 pm | |
| Güzel filimdi ama biraz gizemli ve bazı doğa üsütü olayalr olduğu için ban yasaktı ama bazne gizli izlerdim... | |
|
chatlk
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : sarp^mdn İş/Hobiler : sarp^ın resmLerne bakmaK =) Kişisel İleti : sarp^ım..(: Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Yorumlarınız.... Çarş. Eyl. 03, 2008 3:35 pm | |
| izlerdm bn onu ama o kdrınla aşk yasdını bilseydm izlemezdm hıh..! | |
|
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız.... C.tesi Ocak 31, 2009 2:23 pm | |
| ben izliyordum güzel bir diziydi neden bittiğini hala anlamış değildim ama keşke o bayanla aşk yaşamasaydı... | |
|