| Resimler... | |
|
+8meLyyqe taybe50 alevv _eZq!_ rapci_merve_77 ddm izmirrüzgarı Esra 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Esra Admin
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Nerden : İzmir İş/Hobiler : doktorlar Ruh Hali : Kişisel İleti : Süperimm Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Resimler... Perş. Ağus. 21, 2008 5:16 pm | |
| | |
|
| |
izmirrüzgarı Moderatör
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 31 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: Resimler... Perş. Ağus. 21, 2008 7:48 pm | |
| | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Resimler... Cuma Ağus. 22, 2008 5:59 pm | |
| çok güzel resimler teşekkürler | |
|
| |
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Resimler... Cuma Ağus. 22, 2008 6:12 pm | |
| ahidenn gsll amaa gecee gunduzz dizisindee dahaa yakşıklıı çıkıoo yhaa resımlerde emrett komutanımdaa hiççç gulmemmişş | |
|
| |
_eZq!_
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : dans Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Resimler... Cuma Ağus. 22, 2008 6:56 pm | |
| - rapci_merve_77 demiş ki:
- ahidenn gsll amaa gecee gunduzz dizisindee dahaa yakşıklıı çıkıoo yhaa resımlerde emrett komutanımdaa hiççç gulmemmişş
afedersiniz ama neden bu başlığa yorum yapıyosunuz?buraya resimler konuluyo farkındaysanız... lütfen post kasmayın....bunu sölemek için yönetici veya bölüm modu olmak gerekmiyo...gereksiz gönderdiğiniz mesajlar gerçekten çok fazla....haddim olmayarak söylüyorum,ama haklı olarak söylüyorum... | |
|
| |
izmirrüzgarı Moderatör
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 31 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: Resimler... Paz Ağus. 24, 2008 5:01 pm | |
| | |
|
| |
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: Resimler... Cuma Ocak 30, 2009 7:26 pm | |
| resimler için teşekkürler. | |
|
| |
taybe50
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 29 Nerden : nevşehir İş/Hobiler : fotograf+müzik Ruh Hali : Kişisel İleti : sarp levendoğlunun en büyük hayranıyım diyebilirim yaniii:)))))) Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Resimler... Cuma Tem. 10, 2009 2:16 pm | |
| süperrrrrrrrrrrrrrrrrr yakışıklı bi adam offffffff ya )))))))) bu arada paylaşım için tşk ler de ya biz neden foto paylaşamıyoruz ya paylaşıyosakda ben paylaşamıyorum bi yardımcı olur musunuz:))) lütfennn | |
|
| |
meLyyqe
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : ordu İş/Hobiler : emret komutanım izlemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: Resimler... Cuma Tem. 10, 2009 7:49 pm | |
| cnm imesgackdan yüklüyorum ben | |
|
| |
seher
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 29 Nerden : konya İş/Hobiler : sarp leventoğluyla ilgili herşey Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 24/07/09
| Konu: Geri: Resimler... C.tesi Tem. 25, 2009 10:50 am | |
| süper resimlr teşekkürler | |
|
| |
tuğsem
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 28 Nerden : izmir İş/Hobiler : kitap okumak,gezmek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/09
| Konu: Geri: Resimler... Paz Ağus. 23, 2009 11:08 pm | |
| yakışıklı olan birine çuval da giyse yakışıyor valla o da SARP abi | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Resimler... Cuma Ağus. 28, 2009 3:01 pm | |
| 2. resimdeki saç tipi varya ben ona hastayım evde ne biçim ugrasıyorumda hala yapamadım | |
|
| |
sarp-ipek
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : :Dsıradanım ama en ön sıradan:D Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/09/09
| Konu: Geri: Resimler... C.tesi Eyl. 26, 2009 8:48 pm | |
| burda da yakışıklı ama çok ciddiydi bide saçlarını dikmiyodu | |
|
| |
| Resimler... | |
|