| Sarpın neyi olmak isterdiniz? | |
|
+17seher yasmin thePunisheR ceza0013 meLyyqe EgE_AsLaN_SarP cernnn Pötürcük..* ..İlknur.. chatlk aslan sarp&deniz SaRp_CeMrE_BeRk ddm rapci_merve_77 _eZq!_ Admin 21 posters |
|
Sarpın neyi olmak isterdiniz? | Sevgilisi | | 64% | [ 21 ] | Kardeşi | | 27% | [ 9 ] | Akrabası | | 0% | [ 0 ] | Arkadaşı | | 9% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 33 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ceza0013
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 31 Nerden : istanbul şirinevler İş/Hobiler : öğrenci masa tenisi ve basketbol Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/06/09
| Konu: Geri: Sarpın neyi olmak isterdiniz? Cuma Tem. 03, 2009 12:21 am | |
| sevgilisi ama bi görsem yeter | |
|
| |
thePunisheR
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 34 Nerden : izmir İş/Hobiler : futbol, şarkı sölemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Sarpın neyi olmak isterdiniz? Perş. Tem. 16, 2009 3:48 am | |
| aRkadaşLar ben kendisi oLmak isterdim .. | |
|
| |
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: Sarpın neyi olmak isterdiniz? Cuma Tem. 17, 2009 9:00 pm | |
| sevgilidi olamıcam için kardeşi olmu herşeyden önce aile gelirr diim | |
|
| |
seher
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 29 Nerden : konya İş/Hobiler : sarp leventoğluyla ilgili herşey Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 24/07/09
| Konu: Geri: Sarpın neyi olmak isterdiniz? Cuma Tem. 24, 2009 3:26 pm | |
| sevgilisi olmak isterdim ah ah | |
|
| |
..SeReN..
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Nerden : adıyaman İş/Hobiler : voleybol Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 24/08/09
| Konu: Geri: Sarpın neyi olmak isterdiniz? Ptsi Ağus. 24, 2009 9:09 pm | |
| ben kankisi olmak isterderdim derdinin paylaşırdı çok yakın olurduk | |
|
| |
masal_perisi
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 28 Nerden : hiçbir yerden İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: Sarpın neyi olmak isterdiniz? Salı Ağus. 25, 2009 6:00 pm | |
| ben kardeşi olmak isterdim sevgilisi olamam zaten bu yaşta | |
|
| |
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| Konu: Geri: Sarpın neyi olmak isterdiniz? Ptsi Eyl. 14, 2009 12:24 am | |
| arKadaşı ama çok yaKın bi arkadaşı yani hER derdini iLk ben biLcem,,sEvgilisYle kavga ettiğinde benim yanıma geLcek,,sıRtımı rahatça ona yasLıcam aRamızdan sU sızmiCak fln,, ama sevgilise de fena olmazdı yani...eşi olsa hepsinden güsel olurdu he... | |
|
| |
tatlı_kız
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : yok Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 19/06/10
| Konu: Geri: Sarpın neyi olmak isterdiniz? C.tesi Haz. 19, 2010 3:55 pm | |
| yha bencede kardeşi olmak isterdim çünkü sevgili olduğumuz zmn ayrılma ihtimalim var kardeş olunca ayrılma ihtimali yok:D | |
|
| |
| Sarpın neyi olmak isterdiniz? | |
|