| Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver | |
|
+5aslan001 SaRp_CeMrE_BeRk _eZq!_ rapci_merve_77 Admin 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Salı Ağus. 19, 2008 8:21 pm | |
| Herkez Sevdiği 3 Üyeye Çicek Versin Ben baslıyorum
Rapci_merve_77 Esra Merve | |
|
| |
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Salı Ağus. 19, 2008 8:57 pm | |
| ADMİN YANIII DERYHAA BENN BAŞKAA HİÇÇKİMSEYİİ TANIMIORUMM 3 KEREE ADMINEE VERİİYİMM | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Çarş. Ağus. 20, 2008 12:51 pm | |
| hadi lenn at bişiler işte ben gine aynılarını yazam
rapci_merve_77 Esra merve | |
|
| |
_eZq!_
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : dans Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Cuma Ağus. 22, 2008 2:59 pm | |
| | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Ptsi Ağus. 25, 2008 1:26 pm | |
| uzulmee yhaaa tanırsınn yakındaa | |
|
| |
aslan001
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Nerden : AdAnA İş/Hobiler : ouzhan koçççç Kişisel İleti : ouzhannnn koc Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Perş. Ağus. 28, 2008 3:09 pm | |
| bn bı admın bıde rapci_merve_77 werıorm | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Perş. Ağus. 28, 2008 5:21 pm | |
| | |
|
| |
sheker
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Nerden : önemlimi? İş/Hobiler : gevezelik yapma Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Cuma Ağus. 29, 2008 11:31 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Cuma Ağus. 29, 2008 12:19 pm | |
| saolunn arkadaşlar ben admine aslan001e bide şhekeree veriorumm ama benn 5 kişiyee vermekk istiorumm kusenler yakışıklı_77 bide serseri_77 yede veriorum | |
|
| |
..İlknur..
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 29 Nerden : İstanbul... İş/Hobiler : Öğrenci/Tiyatro Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver C.tesi Eyl. 06, 2008 2:45 pm | |
| ben de kimseyi tanımıyorum..hohii...=)am napalım yazalı9m bişiler
sheker ddm admin..=) | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver C.tesi Eyl. 06, 2008 8:18 pm | |
| aslan001 merve ddm Arkadaşlar hepinizi yasmak isterim ama oyunun kurlları bu ama hepiniz kalbimdesiniz | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Çarş. Eyl. 10, 2008 8:56 pm | |
| admin ilknur sheker e veriyorum saolun bana verdiğiniz için | |
|
| |
sheker
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Nerden : önemlimi? İş/Hobiler : gevezelik yapma Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Ptsi Eyl. 15, 2008 8:37 pm | |
| bende ddme ilknura ve admine veriyorumm | |
|
| |
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| Konu: Geri: Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver Paz Eyl. 13, 2009 11:28 pm | |
| bende kimseyi tanımıyorum tüm üyelere versem olur mu? sarp_manyağı hariç gıcık oldum kısa yaaa | |
|
| |
| Sevdiğin 3 Üyeye Çiçek Ver | |
|