| En Son Neler Yaptın? | |
|
+5SaRp_CeMrE_BeRk ddm _eZq!_ rapci_merve_77 Admin 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: En Son Neler Yaptın? Salı Ağus. 19, 2008 8:17 pm | |
| En Son Neler Yaptın Anlatın Bakalım..) | |
|
| |
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Salı Ağus. 19, 2008 8:56 pm | |
| ensonn ne yaptınn derkenn nedemekk istiosunn jnm anlamadımm | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Çarş. Ağus. 20, 2008 12:52 pm | |
| ne dicem kanks işte su içtim nete girdim gibilerinden yani | |
|
| |
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Çarş. Ağus. 20, 2008 9:40 pm | |
| hmmmm kuaforee gitimm netee dolaştımm temızlık yaptımm bidee biraz okull açılcakk yakındaadıee kıtaplara abaktımm bidee netee sagoyuu arştırdımm | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Çarş. Ağus. 20, 2008 11:32 pm | |
| bende enson babanneme gittim sora nete girdim ve hala netteim birasdanda kitap okurum | |
|
| |
_eZq!_
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : dans Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Cuma Ağus. 22, 2008 2:58 pm | |
| yemek yemeye başladım hala yiyorum=) | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Cuma Ağus. 22, 2008 6:24 pm | |
| kitabın özetini çıkardm siteye girdm ve hala sitedeym | |
|
| |
_eZq!_
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : dans Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Cuma Ağus. 22, 2008 6:25 pm | |
| elvanın olduğu finali izledim... valla kız 2 gümüş getirdi helal olsun... | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? C.tesi Ağus. 23, 2008 5:42 pm | |
| Mutafağa gittim pirinç ayıkladım sonra bilgisayaırn başına oturdum diğer hayran olduğum kişinin sitesine giridm sonra sarpın sitesine üye oldum. | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? C.tesi Ağus. 23, 2008 5:52 pm | |
| vala evi süpürdüm duş aldım birasdan saçlarımı yapcam ve düğüne gidicem | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? C.tesi Ağus. 23, 2008 6:11 pm | |
| | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Perş. Ağus. 28, 2008 5:25 pm | |
| bnde sabahtn berii ilgisayardayım:D | |
|
| |
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Paz Ağus. 31, 2008 7:47 pm | |
| Evi temizledim banyo yaptım sonra saçımı taradım topladım biraz oturdum sonra bilgisayarın başına oturdum sonra sarpın fan sitesine girdimmm | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Paz Ağus. 31, 2008 11:19 pm | |
| test çözdüm ders çalıştım televizyon izledim bilgisayarın basındayım | |
|
| |
Sarp<3Nihan
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Nerden : Her hanggi bi yerden xD İş/Hobiler : Müziq dinlemeq :D Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/01/09
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Ptsi Ocak 26, 2009 9:26 pm | |
| sakız patlattım | |
|
| |
Pötürcük..* Moderatör
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 İş/Hobiler : Pc.. Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Salı Şub. 03, 2009 1:38 pm | |
| arkadaşımla msnde konuştum | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Ptsi Haz. 22, 2009 6:54 pm | |
| eve yeni geldim hemen emret komutanımı seyrettim ve bitince de nete giridm | |
|
| |
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| Konu: Geri: En Son Neler Yaptın? Paz Eyl. 13, 2009 11:57 pm | |
| en son bu foruma üye oLdumm:D | |
|
| |
| En Son Neler Yaptın? | |
|