| Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? | |
|
+5SaRp_CeMrE_BeRk ddm _eZq!_ rapci_merve_77 Admin 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Salı Ağus. 19, 2008 8:04 pm | |
| Evet arkadaşlar üstteki üye hakkında neler biliyosunuz başlayalım İlk ben baslıım ama kendim hakkımda ne söyleeybilirim ki | |
|
| |
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Salı Ağus. 19, 2008 8:52 pm | |
| nee biliorum çokkii gsl bii kızz çokk senpatıkk gozluklerii onaa çokk yakışıoo vee onunn kalbii çokk temızz vee komıkk birr kızz oo onunn adıı nee onunn aıdı deryaaa bidee nee varr derslerii çokk ii çalışkann yanii çokk ii biriiyhaaa oo deryhaa senıı seviorumm jnm çokii birisinn | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Çarş. Ağus. 20, 2008 12:49 pm | |
| Sıra bana geldi o zman cnm Merve şu zamana kadar tanıdığım gördüğüm en ii en dürüst en çalışkan bir kız Sıra arkadaşım bitanecik kankam çokta güzel bir kız Bu sene sınıflarımız ayrı lsa bile ben onunla gine zman geçircem okulda gine eğlenceli vakitlerimiz olaacak buna çok az kaldı seni çok seviyorum jnm | |
|
| |
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Çarş. Ağus. 20, 2008 9:37 pm | |
| saol jnm bendee senıı çokkkkkkkkkkkkk sevıorumm | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Çarş. Ağus. 20, 2008 11:28 pm | |
| | |
|
| |
_eZq!_
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : dans Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Cuma Ağus. 22, 2008 2:59 pm | |
| admini olduğu başka siteden tanıyorum melek gibi biridir.. maşallah maşallah =)) | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Cuma Ağus. 22, 2008 3:06 pm | |
| çok cana yakın ii ve sevecen biri | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Cuma Ağus. 22, 2008 6:18 pm | |
| daha tanımıyorum ama iyi bir admin diyebilirim | |
|
| |
_eZq!_
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : dans Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Cuma Ağus. 22, 2008 6:30 pm | |
| valla ona avatar yaptım repini verdi helal olsun... | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Cuma Ağus. 22, 2008 6:34 pm | |
| saol cnm bende ne diim bana avatar yaptı saolsn süperde bir mza yaptı gerçkten saol | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? C.tesi Ağus. 23, 2008 5:32 pm | |
| Yeni üye olduğum için kimseyi tanımıyorum ama atayım belki tutar Tatalı,şeker,uzun boylu,renkli gözlü bir kız(umarım tutar ) | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Perş. Ağus. 28, 2008 5:23 pm | |
| tatlı seker uzun boylu tuttu da renkli gözlü olmadı ne yazık ki iltifatlar için saol bn ne diim ımmmmm açık tenli sarışşın renkli gözlü uzun boylu bir kız | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Paz Ağus. 31, 2008 8:02 pm | |
| Açık tneli ve uzun boylu tuttu ama diğerli tutmadı sarp hayranı ,uzun boylu, 13 yaşında,mutlu , sempatik birisi(birçoğunun tutacağındna eminim ) | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Paz Ağus. 31, 2008 11:18 pm | |
| tuttu ben baska bişi bilmiorm sarp hayranı gece gündüzü kaçırmıyor diyeyim barii | |
|
| |
aslan
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 39 Nerden : denizli İş/Hobiler : futbol basketbol yüzme Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Çarş. Eyl. 03, 2008 9:42 pm | |
| ddm de sarp hastası diyorum başka bişi bilmiyorum | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Cuma Eyl. 12, 2008 10:25 pm | |
| evt tuttu hiç bir fikrim yok ne diyim gece gündüzü severek izliyor | |
|
| |
sheker
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Nerden : önemlimi? İş/Hobiler : gevezelik yapma Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 25/08/08
| |
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Paz Eyl. 28, 2008 10:30 pm | |
| eft sende çok seviyorsun emret komtanımı da izliyordun | |
|
| |
Pötürcük..* Moderatör
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 İş/Hobiler : Pc.. Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? Salı Şub. 03, 2009 1:47 pm | |
| sarpı sevdiği belli yaşı 13 daha bişi biLmiyorum =) | |
|
| |
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| |
| |
| Üstteki Üye Hakkında Neler Biliyorsunuz? | |
|