| TaTilde Nereye Gittiniz? | |
|
+6aslan ddm SaRp_CeMrE_BeRk _eZq!_ rapci_merve_77 Admin 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: TaTilde Nereye Gittiniz? Ptsi Ağus. 18, 2008 3:58 pm | |
| Evet Arkadaşar Tatili nerde geçrdiniz nasıl geçirdiniz anlatın bakalım | |
|
| |
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? Salı Ağus. 19, 2008 1:02 pm | |
| wallaa bu senee gecenn senedenn dahaa azzztatrıll yaptımmm busenee isttaa kutahyaya Bbidee birkereee antalyaya gittim hee bidee gunuu birlikk ankarayaa gittim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? Salı Ağus. 19, 2008 1:02 pm | |
| he bidee şeyii unutuum bidee inee adayaa gittimm 1 haftaaalıgınaa | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? Salı Ağus. 19, 2008 1:30 pm | |
| hımm bunların hepsini biliom ama burada yazman çok güsel bende karsa gittim düğüne İstanbula gittim Kütahyaya da gircektik kanksımla ama gidemedim | |
|
| |
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? Çarş. Ağus. 20, 2008 10:00 pm | |
| ewtt kankss yhaa keşkee olsaydıı amaa olmadıı artık sneeyee nereyee gotururlerrsee kanks | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? Çarş. Ağus. 20, 2008 11:34 pm | |
| Bakıcaz kanks yha | |
|
| |
_eZq!_
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : dans Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? Cuma Ağus. 22, 2008 3:15 pm | |
| edremite gittim 10 gün falan kaldım... istanbula gidicektim seneye kaldı... | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? C.tesi Ağus. 23, 2008 6:05 pm | |
| Ttail yaptım denilmez evde tıkılı kaldım durdum. | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? Salı Ağus. 26, 2008 8:09 pm | |
| ee baska tatil yapan ykmu ben sınıf arkadaslarmla da çok gsl bir tatil geçrdm deniz kum ve günes | |
|
| |
aslan
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 39 Nerden : denizli İş/Hobiler : futbol basketbol yüzme Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? Çarş. Eyl. 03, 2008 9:53 pm | |
| tatilde kız arkadaşımla marmarise gittim kız beni aldattı orada:D:D:D | |
|
| |
çilek
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 34 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : YÜZMEK,DANS ETMEK,BASKETBOL Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/08/09
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? Salı Ağus. 04, 2009 9:53 am | |
| tatilde bi heybeli adaya gittim 1 haftalığına:) şimdi bitti çünkü staj yapıorum:( | |
|
| |
meLyyqe
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : ordu İş/Hobiler : emret komutanım izlemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? Ptsi Ağus. 17, 2009 3:15 pm | |
| heçbiyere ananem hastaydı | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? Cuma Ağus. 28, 2009 2:47 pm | |
| izmir,düzce,ankara,kastamonu,mersin e gittim | |
|
| |
sarp-ipek
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : :Dsıradanım ama en ön sıradan:D Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/09/09
| Konu: Geri: TaTilde Nereye Gittiniz? C.tesi Eyl. 26, 2009 8:45 pm | |
| bize gelen akraba akınından sonra 5 günlüğüne alanyaya gidebildim gelince bu akın devam etti tabi:d | |
|
| |
| TaTilde Nereye Gittiniz? | |
|