| 1.Hatfanın Konuğu | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Esra Admin
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Nerden : İzmir İş/Hobiler : doktorlar Ruh Hali : Kişisel İleti : Süperimm Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: 1.Hatfanın Konuğu Paz Ağus. 17, 2008 6:24 pm | |
| Evet Arkadaşlar Bu Haftanın Konuğu Admin'dir Sorularınızı Sorabilirsiniz... | |
|
| |
selinela
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Nerden : SaMsUn İş/Hobiler : hiç biişi boş işler=) Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: 1.Hatfanın Konuğu C.tesi Ağus. 23, 2008 6:07 pm | |
| kaçyşaındaısn niye bu sarpı bu kdr seviyosunn | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: 1.Hatfanın Konuğu C.tesi Ağus. 23, 2008 6:17 pm | |
| 15 yaşındayım sarpı neden çok seviyorum etkiliyici bir rolü var onu sevmemem imkaansız diebilirim hangi insan etkiliyici bir insanı sevmezki yni | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: 1.Hatfanın Konuğu Cuma Ağus. 29, 2008 1:51 pm | |
| ımmm... en sefdiğin yönü ne Sarp'n | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: 1.Hatfanın Konuğu Cuma Ağus. 29, 2008 3:17 pm | |
| gülüşü kafasına estiğinde kimseyi dinlemeyişi daha da varr | |
|
| |
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: 1.Hatfanın Konuğu Perş. Şub. 05, 2009 1:42 pm | |
| Sarp'ın oynadığı dizilerden bu güne kadar en sevdiğin dizisi hangisi? | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: 1.Hatfanın Konuğu Perş. Şub. 05, 2009 2:09 pm | |
| gece gündüz | |
|
| |
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: 1.Hatfanın Konuğu Perş. Şub. 05, 2009 7:25 pm | |
| evt bencede gece gündüz hatta ben sarp'ı gece gündüz de daha çok sevdim | |
|
| |
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| Konu: Geri: 1.Hatfanın Konuğu Ptsi Eyl. 14, 2009 1:34 am | |
| - alevv demiş ki:
- evt bencede gece gündüz hatta ben sarp'ı gece gündüz de daha çok sevdim
alevv'cim bu bölümde soru sorucaz cevap vermicez biras geç oldu ama hayat senin için ne ifade ediyor? aşık mısın? | |
|
| |
| 1.Hatfanın Konuğu | |
|