| Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler | |
|
+5Sarp_Meryem aslan001 Admin SaRp_CeMrE_BeRk Merve 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Merve Forumun Polisi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 28 Nerden : Nereye... İş/Hobiler : Öğrenci-İnternet-Müzik Dinlemek Ruh Hali : Kişisel İleti : Ben&Merve-Yasom&Sarp Dikkat : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler C.tesi Ağus. 16, 2008 11:34 pm | |
| Arkdaşlar Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler Buraya...
Başta Ben | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler Çarş. Ağus. 27, 2008 10:39 pm | |
| Peki dergi görevlisi ne işe yarıyoor öğrene bilirmiyim... | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler Perş. Ağus. 28, 2008 6:14 pm | |
| yani noormal trendy salsa gibi gibi dergi çıkarcaz ama konuları sarp levendoglu gece gündüz ile alakalı üyelerin rapörtajları gibi şeler hazırlıcz | |
|
| |
aslan001
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Nerden : AdAnA İş/Hobiler : ouzhan koçççç Kişisel İleti : ouzhannnn koc Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler Paz Ağus. 31, 2008 9:15 pm | |
| | |
|
| |
Sarp_Meryem
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 28 Nerden : sarp'ın kalbinden İş/Hobiler : p.c oynamaq Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler Ptsi Eyl. 01, 2008 2:08 pm | |
| bnde | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler Ptsi Eyl. 01, 2008 3:47 pm | |
| Amaa bu işle ilgilenecek kişiler olsun lütfen! | |
|
| |
aslan
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 39 Nerden : denizli İş/Hobiler : futbol basketbol yüzme Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler Salı Eyl. 02, 2008 10:41 pm | |
| | |
|
| |
..İlknur..
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 29 Nerden : İstanbul... İş/Hobiler : Öğrenci/Tiyatro Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler C.tesi Eyl. 06, 2008 1:23 am | |
| tamam ben de katılmak istiyorum o zmn=) | |
|
| |
beste
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 35 Nerden : izmir İş/Hobiler : öss Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler C.tesi Eyl. 13, 2008 9:12 pm | |
| bende olmak istiyorum ama çok kişi istemiş nasıl olcak | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler C.tesi Eyl. 13, 2008 11:11 pm | |
| görev dağılımları oluyor cnm kişinn isteğine göre faslalaştırıoruz ve herkese eşit biçimde örev dağılımı verioruz böylecede eşitlik olmush oluyor | |
|
| |
ösqe
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 34 Nerden : antalya İş/Hobiler : öğrenci Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler Perş. Şub. 05, 2009 11:43 pm | |
| bende istiyorum bende bende | |
|
| |
| Dergi Görevlisi Olmak İsteyenler | |
|