| Sorunlarınız | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Merve Forumun Polisi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 28 Nerden : Nereye... İş/Hobiler : Öğrenci-İnternet-Müzik Dinlemek Ruh Hali : Kişisel İleti : Ben&Merve-Yasom&Sarp Dikkat : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Sorunlarınız C.tesi Ağus. 16, 2008 11:28 pm | |
| Sorunlarınızı Buraya Yazabilirisniz... | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Sorunlarınız Ptsi Eyl. 01, 2008 8:29 pm | |
| ya ben kopyala yapıştırla resim gönderemiyorum | |
|
| |
yass
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 32 Nerden : denizli İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Sorunlarınız Salı Ara. 09, 2008 9:24 pm | |
| ya bu siteye nie kimse girmio(benden başka) | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Sorunlarınız C.tesi Ara. 13, 2008 9:07 pm | |
| Okul olduğu içindir canım | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Sorunlarınız Salı Nis. 07, 2009 10:08 pm | |
| ben cep telefonu gibi seyler varmı bildiginiz ulasmak istiyorum ben sarp abiye ama ulasamadım msn adresinden baska bir bilgi yok onunda dogru olup olmadıgını bilmiyorum | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Sorunlarınız Cuma Haz. 26, 2009 2:19 pm | |
| sarp levendoglunun boyu kac cm bide sorularınız dıye bi baslık acmıssınız cevap veren yok | |
|
| |
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: Sorunlarınız Çarş. Tem. 01, 2009 5:16 pm | |
| sapın boyu 1.98 burası sorularınız değil sorunlarınız konusu | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
| Konu: Geri: Sorunlarınız Paz Tem. 12, 2009 2:08 pm | |
| cok pardon yanlıs okumusum | |
|
| |
| Sorunlarınız | |
|