Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 29 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/08/09
Konu: uygun adım aşk setinden bir resim Paz Ağus. 30, 2009 12:01 pm
herkese merhaba ben yeni üyeyim bu resmi dizifilmden buldum paylaşmak istedim
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
Konu: Geri: uygun adım aşk setinden bir resim Paz Ağus. 30, 2009 4:29 pm
off sarpın karizmaya bak süper yha
fear_mode
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 29 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/08/09
Konu: Geri: uygun adım aşk setinden bir resim Paz Ağus. 30, 2009 4:56 pm
bu da ikinci yalnız resmi nasıl çevireceğimi bilemiyorum kusura bakmayın
masal_perisi
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 28 Nerden : hiçbir yerden İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 16/08/09
Konu: Geri: uygun adım aşk setinden bir resim Paz Ağus. 30, 2009 11:18 pm
süpersin ya bu arada hoşgeldin resimler süper saol
meLyyqe
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : ordu İş/Hobiler : emret komutanım izlemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/05/09
Konu: Geri: uygun adım aşk setinden bir resim Perş. Eyl. 03, 2009 11:52 am
süpersin
ebrarnazlı
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 28 Nerden : tokat İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/09/09
Konu: Geri: uygun adım aşk setinden bir resim Cuma Eyl. 04, 2009 9:58 pm
yhaa off çoq yakışıklıııı
zlm16
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 31 Nerden : zonguldak İş/Hobiler : müzik Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 10/04/09
Konu: Geri: uygun adım aşk setinden bir resim Çarş. Eyl. 09, 2009 4:24 pm
bu dizide oynuomuyduu
tuğsem
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 28 Nerden : izmir İş/Hobiler : kitap okumak,gezmek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/09
Konu: Geri: uygun adım aşk setinden bir resim Paz Eyl. 20, 2009 6:49 pm
resmler için tşk sende bu arada hoşgeldin
sarp-ipek
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : :Dsıradanım ama en ön sıradan:D Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/09/09
Konu: Geri: uygun adım aşk setinden bir resim C.tesi Eyl. 26, 2009 7:26 pm
ilk resimde saçı biraz uzun ama yinede çok yakışıklı