| YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
zhra.capkin
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 39 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/müzik dinlemek sarkı söylemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 29/04/09
| Konu: YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR Çarş. Mayıs 06, 2009 11:31 am | |
| | |
|
| |
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR Çarş. Tem. 01, 2009 5:23 pm | |
| açıklama bekliyoruz açıklama yapıldığı anda duyurucam | |
|
| |
taybe50
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 29 Nerden : nevşehir İş/Hobiler : fotograf+müzik Ruh Hali : Kişisel İleti : sarp levendoğlunun en büyük hayranıyım diyebilirim yaniii:)))))) Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR Cuma Tem. 10, 2009 1:10 pm | |
| bence de yaaaa yeter artık başlasın bu gece gündüz | |
|
| |
taybe50
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 29 Nerden : nevşehir İş/Hobiler : fotograf+müzik Ruh Hali : Kişisel İleti : sarp levendoğlunun en büyük hayranıyım diyebilirim yaniii:)))))) Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR Cuma Tem. 10, 2009 1:11 pm | |
| ya bişey soracam ya ben profil resmimi değiştiremiyorum da bi yardım cı olabilirmisiniz acaba??????? | |
|
| |
SeTaNYa
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 28 Nerden : Evden İş/Hobiler : Basketbol oynamak Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 01/09/09
| Konu: Geri: YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR Salı Eyl. 01, 2009 11:05 pm | |
| Arkadaşım Gece Gündüz Fanı'nın admini yapımcıyla konuşmuş dizi güme gitti başlamıcak | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR Cuma Eyl. 04, 2009 1:36 pm | |
| | |
|
| |
sarp-ipek
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : :Dsıradanım ama en ön sıradan:D Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/09/09
| Konu: Geri: YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR C.tesi Eyl. 26, 2009 8:58 pm | |
| gece gündüz başlasın ya da sarp leventoğlunu artık bi dizide görelim sıkıldım | |
|
| |
sarp-ipek
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : :Dsıradanım ama en ön sıradan:D Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/09/09
| Konu: Geri: YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR C.tesi Eyl. 26, 2009 8:58 pm | |
| | |
|
| |
sarp-ipek
| Konu: Geri: YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR C.tesi Eyl. 26, 2009 8:59 pm | |
| ipek özkök ve sarp leventoğlu aynı dizide olmalı hangi dizi olursa olsun ama onlar diziler yakışıyolar | |
|
| |
mertcan zenni
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 30 Nerden : seyhan/adana İş/Hobiler : öğrenciyim/tiyatro,futbol,basket,müzik Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 14/10/09
| Konu: Geri: YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR Paz Kas. 15, 2009 10:25 pm | |
| ewet ya gece gündüz başlasın sarp abi hergün kanal d nin sitesinde gece gündüz izliyorum 2 bölüm,3 bölüm ama yeni bölümler görmek istiyorum 29. bölümde bitti sarp abi sen bu diziye devam et lütfen seni çok seviyorum kendine iyi bak abi | |
|
| |
| YETER ARTIK CANIMA YETTİ GECE GÜNDÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR | |
|