zhrapkn
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 39 Nerden : izmir İş/Hobiler : müzik dinlemek/televizyon izlemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 06/04/09
| Konu: gece gündüze özlem Ptsi Nis. 06, 2009 1:27 pm | |
| ne zaman gece gündüz yeniden ekranlara geri dönecek bütün gece gündüz ekibini ama özellikle sipsi aslan ve kemal başkomserimi çok özledim ben bir macera ve polisiye ama özellikle organize suçlarla mücadele ye mensup polisiye maceraları acaba babası polis olupta macera ve polisiye dizileri bu kadar çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seven var mı hadi sarp ekranlara geri dön bu arada mesajlarınızı bekliyorumbütün sarp sevenlere sevgi ve selamlar | |
|
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: gece gündüze özlem C.tesi Mayıs 30, 2009 12:24 am | |
| OFFF YA baksanıza dönmez artık.Kesin bittti.Niye bitirdilerki ben şimdi sarpımı nasıl göreceğim. | |
|
sarp-ipek
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : :Dsıradanım ama en ön sıradan:D Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/09/09
| Konu: Geri: gece gündüze özlem C.tesi Eyl. 26, 2009 7:02 pm | |
| | |
|