sarp_ezgi
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 32 Nerden : adana İş/Hobiler : ögrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: selamm arkadaşlar C.tesi Mart 21, 2009 12:06 am | |
| selam arkadaşlar ben ezgi fana yeni üyeyim ve doğal olarakta aranıza yeni katılıyorummm.17 yaşındayımmm.okuyorum .adanada yaşıyorummm.sarpı çok seviyoruum inş bu sitede aradıgımı bulabilirim sarpla ilgili bütün bilgilerin oldugunu umuyorum şimdiden hepinize meraaabaaaaaaa:) | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| |
çilek
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 34 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : YÜZMEK,DANS ETMEK,BASKETBOL Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/08/09
| Konu: Geri: selamm arkadaşlar Salı Ağus. 04, 2009 9:57 am | |
| mehaba ben meral afyonda okuyorum sitenizi çok sevdim tanışmayı çok isterim:) | |
|
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: selamm arkadaşlar Cuma Ağus. 28, 2009 2:49 pm | |
| | |
|
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| Konu: Geri: selamm arkadaşlar Paz Eyl. 13, 2009 10:40 pm | |
| | |
|