| sarp levendoğlu mavi şekerde | |
|
+6attractive_55 gümüş şahin alevv Sarpın Prensesi Admin yasmin 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: sarp levendoğlu mavi şekerde Perş. Şub. 05, 2009 3:11 pm | |
| sarp levendoğlu 6 şubat 2009 cuma günü mavi şeker programına katılıyor mavi şeker atv de saat 13:00 başlıyor duyurulur | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde Perş. Şub. 05, 2009 4:08 pm | |
| | |
|
| |
Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde Perş. Şub. 05, 2009 5:04 pm | |
| bende bugün öğrendim saol (: canım | |
|
| |
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde Cuma Şub. 06, 2009 8:04 pm | |
| yaa benim haberim yoktu malesef izleyemedim mavi şekerde ki resimlerini bulursanız ekleyin lütfen | |
|
| |
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde Cuma Şub. 06, 2009 9:54 pm | |
| çok tatlıydı ya rap dinliyormuş. müslüm gürses hayranıymış. ona müslüm gürses cd verdiler. ece çok yakışıklısın dediğinde utandı güldü zaten çok durmadı gitti nikahı varmış gece gündüzün görüntü yönetmenin oda şahitmiş | |
|
| |
gümüş şahin
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/02/09
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde C.tesi Şub. 07, 2009 12:51 am | |
| evet yhaa nikah olduğu için erkenden gitti | |
|
| |
Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde C.tesi Şub. 07, 2009 1:09 am | |
| süpperdiii oyy bebüşümmm (: ne güzel gülüyodu şirinlik abidem (: | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| |
| |
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde C.tesi Şub. 07, 2009 7:50 pm | |
| müslüm gürses hayranıymış inanamıyorummmmmmm | |
|
| |
attractive_55
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 36 Nerden : SamSun İş/Hobiler : Müslüm GürseS Adına Herşey Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/05/09
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde Çarş. Mayıs 13, 2009 11:13 am | |
| - alevv demiş ki:
- müslüm gürses hayranıymış inanamıyorummmmmmm
Sevgili arkadaşım sen sevmioo olabilirsin ''Müslüm Baba'yı'' Bu senin En DoğaL Hakkın. Ama Senin Arkadaşların ya da Hayran oLduğun kişi 'MüsLüm Gürses''e Hayransa buna saygı duymak zorundasın. İnanmak Çok Zor bişi DiiL.Başkalarının Müzik Zevkine Karışmak Gibi Hakkın Yoq. Bırakta Herkes Kendi Müzik Zevkini Kendi Belirlesin. Hayran oLduğu Kişiyi Kendi Belirlesin. | |
|
| |
cernnn
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 29 Nerden : adıyaman İş/Hobiler : öğrenci Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde Çarş. Tem. 15, 2009 9:31 pm | |
| ben izledim müthiştiiiii | |
|
| |
jaben21
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 31 Nerden : gelcenmi İş/Hobiler : sarp Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 08/05/09
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde Salı Ağus. 11, 2009 1:13 pm | |
| ben de izledim hatta facebook ta profil resmi müslüm gürsesmiş. | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde Cuma Ağus. 28, 2009 2:58 pm | |
| tuh gordun mu bende kacırdım bole hayat olmaz olsun | |
|
| |
sarp-ipek
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : :Dsıradanım ama en ön sıradan:D Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/09/09
| Konu: Geri: sarp levendoğlu mavi şekerde Paz Eyl. 27, 2009 11:28 am | |
| bi kısmını izledim çok şekeri orda ya | |
|
| |
| sarp levendoğlu mavi şekerde | |
|