Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Sarp Levendoğlu ''Genç Magazin Programı'' Resimleri Perş. Şub. 05, 2009 11:15 am | |
| | |
|
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: Sarp Levendoğlu ''Genç Magazin Programı'' Resimleri Perş. Şub. 05, 2009 1:22 pm | |
| bu resimler dizi çekimindeyken çekilmiş galiba tşk | |
|
Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: Sarp Levendoğlu ''Genç Magazin Programı'' Resimleri Perş. Şub. 05, 2009 3:56 pm | |
| Evet canım aynen öle (: Rica ettim güzelim (: | |
|
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Sarp Levendoğlu ''Genç Magazin Programı'' Resimleri Cuma Haz. 26, 2009 2:02 pm | |
| tmm ama bu ne diyo onuda soleseydin bari:D | |
|
SeTaNYa
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 28 Nerden : Evden İş/Hobiler : Basketbol oynamak Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 01/09/09
| Konu: Geri: Sarp Levendoğlu ''Genç Magazin Programı'' Resimleri Çarş. Eyl. 09, 2009 10:49 pm | |
| ben başka yerde gördüydüm hangi röportaj bu diom böle bi magazin olduğundan haberim bile yoktu vay be demek televizyonu cidden takip etmek gerekliymiş | |
|