| En Çok Ne İsterdin?? | |
|
+5..SeReN.. masal_perisi Admin Pötürcük..* Merve 9 posters |
En Çok Ne İsterdin?? | Oyuncak | | 0% | [ 0 ] | Oyun | | 0% | [ 0 ] | Bilgisayar | | 0% | [ 0 ] | Tatil | | 7% | [ 1 ] | Kamp | | 0% | [ 0 ] | Televizyon | | 0% | [ 0 ] | Hayvan | | 7% | [ 1 ] | Hepsini | | 21% | [ 3 ] | Başka Bir şey | | 64% | [ 9 ] |
| Toplam Oylar : 14 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Merve Forumun Polisi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 28 Nerden : Nereye... İş/Hobiler : Öğrenci-İnternet-Müzik Dinlemek Ruh Hali : Kişisel İleti : Ben&Merve-Yasom&Sarp Dikkat : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: En Çok Ne İsterdin?? Paz Ekim 26, 2008 9:55 am | |
| | |
|
| |
Merve Forumun Polisi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 28 Nerden : Nereye... İş/Hobiler : Öğrenci-İnternet-Müzik Dinlemek Ruh Hali : Kişisel İleti : Ben&Merve-Yasom&Sarp Dikkat : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: En Çok Ne İsterdin?? Paz Ekim 26, 2008 9:57 am | |
| aslındaordaki herşeyim var ancak yinede olsun bari tatil olsun. | |
|
| |
Pötürcük..* Moderatör
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 İş/Hobiler : Pc.. Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Geri: En Çok Ne İsterdin?? C.tesi Ocak 03, 2009 6:11 pm | |
| Aynen bendede hepsi var.. ben odamın daha büyük olmasını isterdim =) | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: En Çok Ne İsterdin?? Ptsi Ocak 26, 2009 4:29 pm | |
| ben hayvan isterdim yani AT oda olursa ne ne isterimki | |
|
| |
masal_perisi
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 28 Nerden : hiçbir yerden İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: En Çok Ne İsterdin?? Paz Ağus. 16, 2009 8:12 pm | |
| sarp ı görmek | |
|
| |
..SeReN..
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Nerden : adıyaman İş/Hobiler : voleybol Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 24/08/09
| Konu: Geri: En Çok Ne İsterdin?? Salı Ağus. 25, 2009 2:09 pm | |
| hayallerimin hepsinin gerçekleşmesi | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: En Çok Ne İsterdin?? Cuma Ağus. 28, 2009 3:15 pm | |
| MİCHAEL JACKSON'U bir kez görebilmek ona sarılmak imzalı tişort almak isteridm | |
|
| |
tuğsem
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 28 Nerden : izmir İş/Hobiler : kitap okumak,gezmek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/09
| Konu: Geri: En Çok Ne İsterdin?? Çarş. Eyl. 09, 2009 2:42 pm | |
| aslında ordakilerden hepsi war ama ben sarpı görmeyi istiyorummm [u][i][b] | |
|
| |
SeTaNYa
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 28 Nerden : Evden İş/Hobiler : Basketbol oynamak Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 01/09/09
| Konu: Geri: En Çok Ne İsterdin?? Çarş. Eyl. 09, 2009 10:36 pm | |
| hiç biri olmasın dımdızlak ben Sarp'ı istiorum herşeyden çok Sarp'dan sonra bütün hayallerimi bi kenara bıraktım artık ilk o okumak bile sonra... | |
|
| |
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| |
| |
| En Çok Ne İsterdin?? | |
|