Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Gece Gündüz Mantık Hataları Cuma Ağus. 15, 2008 6:40 pm | |
| Dizimizin Mantık Hatalarını buraya alalımm... | |
|
zeyno...4ever Moderatör
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 29 Nerden : ne oldu gelcen mi :) İş/Hobiler : mesaj atmak Ruh Hali : Kişisel İleti : Mod Olmak İstiom Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: Gece Gündüz Mantık Hataları C.tesi Ağus. 16, 2008 8:19 pm | |
| 4. bölüm mantık hataları Aslan'la Sado'nun küçüklüğü, anladığım kadarıyla aynı yaştalar hemen hemen ama küçüklüklerini canlarında çocukların arasında en az 3-4 yaş var gibiydi. Son saç stilleri, günümüzün modası diyebilirim. Yine o sahnede polislerin üniformaları şimdikinin tıpatıp aynısı ve gıcır gıcır | |
|
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Gece Gündüz Mantık Hataları Cuma Ağus. 22, 2008 5:57 pm | |
| saol gözümüzden kaçmıs sanırım | |
|
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Gece Gündüz Mantık Hataları Çarş. Ağus. 27, 2008 10:24 pm | |
| Canım bu adamlar 45 yaşında falan dğeil polisleirn üniformalrı 30-32 sene fanalandı öğleydi bence burda bir hata yok....Ayrıca farkındaysan asrlan uzun boylu ee uzun boylu olduğu için çocukluğuda uzun boylu olması gerekiyoor....ama saç sitili konusuna katılıyorum... | |
|
cernnn
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 29 Nerden : adıyaman İş/Hobiler : öğrenci Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: Gece Gündüz Mantık Hataları Paz Mart 01, 2009 7:18 pm | |
| ben hiç böyle bakmadım belki çok sevdiğim içindir | |
|
sarp-ipek
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : :Dsıradanım ama en ön sıradan:D Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/09/09
| Konu: Geri: Gece Gündüz Mantık Hataları C.tesi Eyl. 26, 2009 7:05 pm | |
| bide kaçıncı bölüm olduğunu hatırlamıyorum ama alev hastalanıyodu aslan onu evine getiriyodu alev ağlamaya başladı sen beni baya seviyosun dedi oda yok ben kendimi hep hemşire kıyafetiyle hayal ederdim kısmet polis üniformasınaymış dedi ama o üniforma giymiyo | |
|