| sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! | |
|
+17taybe50 Bella EgE_AsLaN_SarP meLyyqe asi_meLek yasmin zlm16 Sarpın Prensesi alevv SaRp_CeMrE_BeRk sheker beste Sarp&Gül JeLiBoNN ddm Admin chatlk 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
chatlk
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : sarp^mdn İş/Hobiler : sarp^ın resmLerne bakmaK =) Kişisel İleti : sarp^ım..(: Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Çarş. Eyl. 03, 2008 3:19 pm | |
| ! arkilerm şimdi size sarp'ın eski aşklarını söliycm..![center] ... çağla şikel ... naz elmas ... özlem tekin( bu lisedeyken) ... zeliha'nın gözlerndeki rol arkisi ( bas rol olan kadın yane zeliha XD )
şimdilk bildiğim bu kdr örendikçe dewam edrm ..(: | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Çarş. Eyl. 03, 2008 6:47 pm | |
| | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Çarş. Eyl. 03, 2008 6:53 pm | |
| yaa ben bırakır mıydım? | |
|
| |
chatlk
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : sarp^mdn İş/Hobiler : sarp^ın resmLerne bakmaK =) Kişisel İleti : sarp^ım..(: Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Çarş. Eyl. 03, 2008 10:32 pm | |
| sormaXD yaa bende uzn arstrmalar sncu örendm..(: örendikçe de ekliycm merk etmein.. | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Çarş. Eyl. 03, 2008 11:07 pm | |
| saol cnm | |
|
| |
chatlk
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Perş. Eyl. 04, 2008 12:57 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Perş. Eyl. 04, 2008 6:54 pm | |
| | |
|
| |
chatlk
| |
| |
JeLiBoNN
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 Nerden : Uşak İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Cuma Eyl. 05, 2008 12:18 pm | |
| | |
|
| |
Sarp&Gül
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 30 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Fotoğraf çekmek... Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! C.tesi Eyl. 06, 2008 11:45 pm | |
| biliyodum ama naz elmas ve çağla şikel yalanmış hem daha bugün tv de gördüm naz ın başka bi sevgilisi varmış | |
|
| |
Admin Admin
| |
| |
chatlk
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Perş. Eyl. 11, 2008 5:11 pm | |
| eet cnm bnlar önceki sevglileri ..(: ki doğruda hani!! XD | |
|
| |
Admin Admin
| |
| |
beste
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 35 Nerden : izmir İş/Hobiler : öss Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! C.tesi Eyl. 13, 2008 11:39 pm | |
| vay bee ssen neymişin sarp hehe yer bakan yürek yakan [url][/url] | |
|
| |
sheker
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Nerden : önemlimi? İş/Hobiler : gevezelik yapma Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Salı Eyl. 16, 2008 7:40 pm | |
| oo sarp ta piyasadaki popüler güzelleri seçiyorr vay bbbee daha bu kadarı böyleyse devamı ne olur acaba? | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Salı Eyl. 30, 2008 6:58 pm | |
| Vay sarp sen neymişsin çok da çapkın olma bence ben kıskanırım hem bir daha kimseyle çıktığını duymayayım küserim valla | |
|
| |
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Salı Şub. 03, 2009 6:19 pm | |
| çoğunu bilmiyordum ama bence hiç biri sarp'a yakışmıyor.naz elmas biraz olsun yakışıyor ama diğerleri hiççç | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Çarş. Şub. 04, 2009 10:26 pm | |
| | |
|
| |
Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| |
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Perş. Mart 19, 2009 10:03 pm | |
| | |
|
| |
zlm16
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 31 Nerden : zonguldak İş/Hobiler : müzik Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Salı Nis. 21, 2009 6:57 pm | |
| | |
|
| |
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Çarş. Nis. 22, 2009 7:47 pm | |
| | |
|
| |
asi_meLek
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 29 Nerden : izmir İş/Hobiler : öqrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : sarp*ımm...(: Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 15/05/09
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Cuma Mayıs 15, 2009 10:01 am | |
| ya bana inanmıcaksınız .. ama sarpın msn si var .. ben böyle söyleyenlere gıcık oluyodum ama şimdi kendim inanıyorum isteyenlere verbilirmm (beni enqelledi o ayrı ) | |
|
| |
meLyyqe
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : ordu İş/Hobiler : emret komutanım izlemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! C.tesi Mayıs 30, 2009 3:43 pm | |
| | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! Ptsi Haz. 01, 2009 8:36 pm | |
| bende begum birgorenle birlikte oldugunu duymustum daa once birde melyyqe senden bir ricam var resimin varya guzelmıs onun altındaki yazıyı kaldırıp da EgE&SarP yazıp bana yollarmısın ne olur | |
|
| |
| sarp^ın biLdiqm aşkLarı..! | |
|