| size bir bombam varr..(: | |
|
+19mRue qizm !! Pötürcük..* cernnn yasmin alevv sarp&deniz sarpp SaRp_CeMrE_BeRk sheker rapci_merve_77 beste Sarp&Gül Merve izmirrüzgarı JeLiBoNN d!mpLé ddm Admin chatlk 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
chatlk
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : sarp^mdn İş/Hobiler : sarp^ın resmLerne bakmaK =) Kişisel İleti : sarp^ım..(: Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: size bir bombam varr..(: Çarş. Eyl. 03, 2008 3:14 pm | |
| arkilerm size bir bombam varr .. tabi bilmem bilomusnz bunu..XD veeeeeee sarp'ın babası küçük kadınlardaki huysuz..!! XD | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Çarş. Eyl. 03, 2008 6:48 pm | |
| eeedd anlamıştım zaten | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Çarş. Eyl. 03, 2008 6:53 pm | |
| peki kaynak? | |
|
| |
chatlk
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : sarp^mdn İş/Hobiler : sarp^ın resmLerne bakmaK =) Kişisel İleti : sarp^ım..(: Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Çarş. Eyl. 03, 2008 10:30 pm | |
| kaynak soy ad ve df'Den alıntı cnm XD yane kesn ..! | |
|
| |
d!mpLé
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 34 Nerden : İsT. İş/Hobiler : öörenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Çarş. Eyl. 03, 2008 11:40 pm | |
| bnde düşünüodum acaba arada akrabalık varmı die soyisimden dolayı... | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| |
| |
chatlk
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Perş. Eyl. 04, 2008 8:16 pm | |
| | |
|
| |
JeLiBoNN
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 Nerden : Uşak İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Cuma Eyl. 05, 2008 12:12 pm | |
| ben bunu bilmiodm gerçekten şok oldm | |
|
| |
izmirrüzgarı Moderatör
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 31 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Cuma Eyl. 05, 2008 6:53 pm | |
| Arkadaşlar! Eğer Ahmet Levendoğlu onun babası olsaydı herhagi bir röportajında muhakkak söylenirdi. Çünkü Ahmet Levendoğlu da ünlü bir oyuncu. Bence doğru değil. | |
|
| |
chatlk
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: C.tesi Eyl. 06, 2008 3:55 pm | |
| nedn sölensinki?! bnce babası çnkü boyu fln da bnzior onlar ailecek bu alemde olduklarna göre! | |
|
| |
izmirrüzgarı Moderatör
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 31 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: C.tesi Eyl. 06, 2008 6:03 pm | |
| Bence doğru değil ama hani malum söylentiler vardı ya torpilli filan -gerçi doğru olmadığı anlaşıldı- o ara muhakkak babası diye belirtilirdi. | |
|
| |
Merve Forumun Polisi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 28 Nerden : Nereye... İş/Hobiler : Öğrenci-İnternet-Müzik Dinlemek Ruh Hali : Kişisel İleti : Ben&Merve-Yasom&Sarp Dikkat : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: C.tesi Eyl. 06, 2008 8:06 pm | |
| ana baba baba ağzım acık kadlı yanii | |
|
| |
chatlk
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: C.tesi Eyl. 06, 2008 9:49 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: C.tesi Eyl. 06, 2008 9:57 pm | |
| bu sarp allahın sefdiği kuluymush | |
|
| |
Sarp&Gül
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 30 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Fotoğraf çekmek... Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: C.tesi Eyl. 06, 2008 11:44 pm | |
| biliyodum ismide ahmet levendoğlu araştırmıştım gördüğüm ilk gün!! | |
|
| |
beste
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 35 Nerden : izmir İş/Hobiler : öss Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: C.tesi Eyl. 13, 2008 11:41 pm | |
| hadi yaa aaaaa çok sasırdım ama ben hiç bezetemedim | |
|
| |
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Paz Eyl. 14, 2008 4:52 pm | |
| aaa şaşırdım ama olabılırr dıodumm yanıı anlamıştımm :D | |
|
| |
sheker
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Nerden : önemlimi? İş/Hobiler : gevezelik yapma Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Salı Eyl. 16, 2008 7:37 pm | |
| bende ismini gördüğümde tahmin etmiştim ama ne bilim gerçekten olacağı hiç aklıma gelmemiştii | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Salı Eyl. 30, 2008 6:59 pm | |
| Evet geçen gün küçük kadınlarda isimler veriliken baktığımda soy adları benziyordu dedim acaba akrabalık var mı zaten mustafa altıoklar dayıısı oluyor yanlış bilmiyorsam. | |
|
| |
sarpp
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Nerden : ankara İş/Hobiler : sarpın resimleri Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Çarş. Ekim 01, 2008 11:42 am | |
| ya küçük kadınları her izlediğimde özellikle geçen hafta dikkat etmiştim soyadına ama hiç tahmin etmez dim ya babası olcanı ne bilim [i][u] | |
|
| |
sarp&deniz
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 31 Nerden : istanbul İş/Hobiler : öğrenci/müzik dinleme,resim yapma,spor yapma Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Cuma Ekim 17, 2008 6:06 pm | |
| cidden mi ya bilmiyordum şaşırdım | |
|
| |
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: C.tesi Ocak 31, 2009 1:52 pm | |
| çok şarşırdım bilmiyordum ama soyadı benzerliği olunca şaşırmıştım çok sevindim ama hiç benzemiyorlar | |
|
| |
yasmin
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 Nerden : izmir İş/Hobiler : öğrenci/basketboll Kişisel İleti : Steep Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: Perş. Şub. 05, 2009 6:24 pm | |
| arkadaşlar sadece bir soyadı benzerliği doğruluğu yok ayrıca df de söyleyen kız da bunun doğru olduğunu bilmiyor hiç biryerde böle birşey yazmıyor | |
|
| |
cernnn
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 29 Nerden : adıyaman İş/Hobiler : öğrenci Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: C.tesi Şub. 28, 2009 10:45 pm | |
| vaaaaay | |
|
| |
cernnn
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 29 Nerden : adıyaman İş/Hobiler : öğrenci Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: size bir bombam varr..(: C.tesi Şub. 28, 2009 10:45 pm | |
| vaaaaay | |
|
| |
| size bir bombam varr..(: | |
|