ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Hanginiz Sağır? Paz Ağus. 31, 2008 11:44 pm | |
| >>>Adamin biri artik karisnin eskisi kadar iyi duymadigindan >>>korkuyormus ve >>>karisinin isitme cihazina ihtiyac duydugunu dusunuyormus. >>> >>>Konuyu ona nasıl acacagindan emin degilmis. >>> >>>Bu durumu konusmak icin aile doktorunu aramis; doktor adamin karisinin ne >>>kadar duydugunu anlayabilmesi icin basit bir yontem onermis. >>>-"Yapacagin sey su...:: karindan 40 adim ileride dur, normal bir konusma >>>tonuyla bir seyler soyle; eger duymazsa 30 adim ilerisinde ayni seyi >>>tekrarla, sonra 20 adim; cevap alana kadar ayni seyi tekrarla..." >>> >>>O aksam karisi mutfakta aksam yemegini hazirlarken adam islemi uygulamaya >>>koymus. 40 adim uzakliktan karisina normal bir konusma tonuyla >>>seslenmis... >>>- "Hayatim bu aksam yemekte ne var?" Cevap yok... >>> >>>Mutfaga biraz yaklasmis. Mesafeyi 30 adima indirmis ve soruyu >>>tekrarlamis... >>> >>>-"Hayatim bu aksam yemekte ne var?" Gene cevap yok... >>> >>> >>>Mutfaga biraz daha yaklasmis, mesafe 20 adim ve tekrar sormus >>>- "Hayatim bu aksam yemekte ne var?" Hala cevap yok >>> >>>Adam mutfagin kapisina gelmis artik mesafe iyice azalmis ve soruyu >>>tekrarlamis >>> >>>- "Hayatim bu aksam yemekte ne var?" >>> >>>Gene cevap alamamis. Bu sefer karisina iyice yaklasmis ve ayni soruyu >>>tekrar sormus >>>- "Hayatim bu aksam yemekte ne var?" >>> >>>Karisi bu defa bagirarak cevap verir... >>> >>>- "Hayatim besinci kez ayni cevabi veriyorum yaaa... TAVUK.... >>>TAAAAVUUUKKKK."
Hikayenin ana fikri:
Belki de genelde dusundugumuz gibi problem daima karsimizdaki kisilerde olmayabilir. Problemlerin sebebini biraz da kendimizde aramaliyiz
ALINTIDIR | |
|
sheker
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Nerden : önemlimi? İş/Hobiler : gevezelik yapma Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Hanginiz Sağır? C.tesi Ekim 04, 2008 8:34 am | |
| | |
|