| Bölüm Yorumları | |
|
+4ddm _eZq!_ rapci_merve_77 Admin 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
_eZq!_
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : dans Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Paz Ağus. 24, 2008 6:30 pm | |
| ayy ben o sahneyi kaçırdım ya geldim bi baktım elele tutuşmuşlar onu gösteriyo böhühühü... | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Paz Ağus. 24, 2008 7:02 pm | |
| ayy keske baksaydın yha nie kaçırdın? çok güseldi çok heycanlandım böylelikle ilk adımı alev attı aslann elinden tutmasıyla. | |
|
| |
serseri_77
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrencii Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Cuma Ağus. 29, 2008 12:55 pm | |
| yhaa sperrbii bolumduu yhaa buu sarpında yanii aslanınn yaptıgıdaa işş bikızz orayaa goturulup gazozlaa çukulataa yedirilirmii yhaa | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Cuma Ağus. 29, 2008 1:27 pm | |
| bnce gayt nomal Alev istedi öle olmasını zatn Aslan söledi beenmessin die ama Alev kabl etti Aslanında zatn güsl bir yere götrmicei belliydi tarzı deil lüks yrlr aslanın | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Ptsi Eyl. 01, 2008 8:50 pm | |
| Ben en çok yeniden başlıyorum diyişin bayıldım bide alve bir bakışı vardı ya orda ona bitim gülmekten | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Paz Eyl. 14, 2008 9:56 pm | |
| daha dizi biteli 2 dk fln oldu süperdi Aslan'ın karısı Aslıyı öldürenlerle karşılaşcak sanırım diğer bölümde kesin izlemeyeliyiz | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Salı Eyl. 30, 2008 7:12 pm | |
| Of ya ben Aslanın Alevi öpmeye kaltığı 10. bölüme sinir oldum o çirkin kızın neyini seviyorsa oh iyi oldu öpemedide.Yalnız Aslanın deniz yıldızından intikamı çok acı olacak bence ama ayrıca bu pazar bayram olduğu için vermediler sanırım çok sinir oldum yaaa. | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları Salı Eyl. 30, 2008 9:43 pm | |
| Bende bekledim ama verilmedi. | |
|
| |
sarp-ipek
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Kişisel İleti : :Dsıradanım ama en ön sıradan:D Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 26/09/09
| Konu: Geri: Bölüm Yorumları C.tesi Eyl. 26, 2009 7:17 pm | |
| ya o bölüm süperdi çok tatlılardı zaten aslanın ordaki gülüşünden belliydi alevi sevdiği ve çok tatlıydı | |
|
| |
| Bölüm Yorumları | |
|