Sarp_Manyağı
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 28 Nerden : istanbul İş/Hobiler : Öğrenci Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Admin Bakarmısın? Çarş. Ağus. 27, 2008 1:19 pm | |
| Admin Lutfen İmzanı Sil Çünkü o imzandakı ustunde melis yazısını sildiğin ortadakı imza benim yapımım ullan ama adımı silmişsin Lutfen Sil İmza Hırsızlığı Yapma İnsan once bir sorar kullanıyımmı diye ve ismimi silmişsim diğer sitede ömden sil deseydin ben benimkini psde siler seninkini yazqrdım ve şimdi lıutfen o imzanı sil veya bana ayıt olanı çıkarda kullan hırsızlık yapma :@ | |
|
sagolera3
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : türkiye-istanbul İş/Hobiler : tipik öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 13/09/09
| Konu: Geri: Admin Bakarmısın? Paz Eyl. 13, 2009 11:25 pm | |
| sende başka bir site açabildin diye insanlara ÇEMKİRME n'olmuş yani imzanı kopyaladıysa siler olur biter...biraz anlayışlı olman lasım....senin gıcığın siteden tabii...biras saygıya davet ediyorum seni..kırıcı oluyosun | |
|