| OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA | |
|
+10Sarpın Prensesi alevv _tekken_ Merve chatlk SaRp_CeMrE_BeRk rapci_merve_77 Sarp_Manyağı ddm Admin 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Salı Ağus. 26, 2008 7:33 pm | |
| | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Salı Ağus. 26, 2008 7:36 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : Yalova İş/Hobiler : Kitap okumak, Müzik dinlemek , Şarkı Sölemek, Ruh Hali : Kişisel İleti : SARPPPPPP'ımmm Takımım : Dikkat : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Salı Ağus. 26, 2008 7:48 pm | |
| Saol cnm mutlaka onu zirvelere çıkarmamıs gerek | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 29 Nerden : ***** İş/Hobiler : ***** Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Salı Ağus. 26, 2008 8:07 pm | |
| evet yaa kimler zirvede bnm beğendiğm bi arda var ii puan almıs o kadr verelm bnde 2 bilg. var o yzden veririm ondan da hadiii eller çalışsn | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Salı Ağus. 26, 2008 8:10 pm | |
| eet yhni | |
|
| |
Sarp_Manyağı
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 28 Nerden : istanbul İş/Hobiler : Öğrenci Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Çarş. Ağus. 27, 2008 1:21 pm | |
| Admin İmzanı sil Ortadakını ben yaptım kullanmanı itemiyorum :@ isimide silmişsin :@ | |
|
| |
rapci_merve_77 Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 31 Nerden : yalova İş/Hobiler : öğrenciyimm musıkk dınlemeyıı vee gesmeyii çokkseverimm Ruh Hali : Dikkat : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Çarş. Ağus. 27, 2008 3:19 pm | |
| ewtt jnm bendedee 2 pc var ikisindendee oyy verdımm | |
|
| |
ddm Sarpın Arkadaşı
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Çarş. Ağus. 27, 2008 8:07 pm | |
| yaa sadece bu kadarmı devam edelim başka biri yok muuuu???? | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Çarş. Ağus. 27, 2008 9:51 pm | |
| Bende verdim...Bir sapıma verdim Birda Berk HAKMANa verdim... | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Perş. Ağus. 28, 2008 5:16 pm | |
| evet gerekrsse üye bulup oylaar verdiiricez | |
|
| |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Ptsi Eyl. 01, 2008 8:43 pm | |
| Evet ben idğer sitedkei arkdaşlra diyorum sağ olsunlar kırmıyorlar sarpımada oy veriyorlar... | |
|
| |
chatlk
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : sarp^mdn İş/Hobiler : sarp^ın resmLerne bakmaK =) Kişisel İleti : sarp^ım..(: Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Çarş. Eyl. 03, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Merve Forumun Polisi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 28 Nerden : Nereye... İş/Hobiler : Öğrenci-İnternet-Müzik Dinlemek Ruh Hali : Kişisel İleti : Ben&Merve-Yasom&Sarp Dikkat : Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Paz Eyl. 07, 2008 11:03 am | |
| | |
|
| |
_tekken_
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 29 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : öğrenciim Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 08/09/08
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Salı Eyl. 09, 2008 10:44 pm | |
| | |
|
| |
_tekken_
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 29 Nerden : çanakkale İş/Hobiler : öğrenciim Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 08/09/08
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Perş. Eyl. 11, 2008 9:15 pm | |
| bn verdim hadi kızlar sarpı 1. yapalm | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Cuma Eyl. 12, 2008 3:19 pm | |
| hadi hadi inş. | |
|
| |
alevv
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden : :) İş/Hobiler : Kitap Okumak Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA C.tesi Ocak 31, 2009 2:13 pm | |
| Saol cnm mutlaka onu zirvelere çıkarmamıs gerek | |
|
| |
Sarpın Prensesi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 33 Nerden : Gülücükler diyarından İş/Hobiler : bilgisayar müzik Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Perş. Şub. 05, 2009 10:50 am | |
| | |
|
| |
nur_kpln
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 27/06/09
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA C.tesi Haz. 27, 2009 4:30 pm | |
| yha adrese girdim ama bulamadım tam linkini yazarmısınız | |
|
| |
nur_kpln
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 27/06/09
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA C.tesi Haz. 27, 2009 4:31 pm | |
| | |
|
| |
thePunisheR
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 34 Nerden : izmir İş/Hobiler : futbol, şarkı sölemek Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Paz Tem. 19, 2009 7:06 pm | |
| ya bulamadm yardım etsenz :S | |
|
| |
SeTaNYa
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 28 Nerden : Evden İş/Hobiler : Basketbol oynamak Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 01/09/09
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Cuma Eyl. 04, 2009 12:30 pm | |
| ben Sarp'ı bulamadım | |
|
| |
EgE_AsLaN_SarP
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 34 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Ruh Hali : Takımım : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA Cuma Eyl. 04, 2009 1:33 pm | |
| nasıl vercem ben veremedim yardımcı olurmusunuz | |
|
| |
| OYLAR SARP LEVENDOĞLUNA | |
|