SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 30 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali : Dikkat : <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Burhaann ADMİN OLURSAAA... C.tesi Ağus. 23, 2008 6:28 pm | |
| Burhan bak sana ne diyecem -bıyır canıım +Beni mod yapsana -Niye ama bi neden söle bari +neden yoksa beni beğenmiyormusun? -yok canım olurmu öle şey ben sadece.. +ee neymiş -imzanda cinayet resmi koymuşsun gaffur... +bi sakıncası mı var -yooo yok aslında amaa
+Bırhan yaptınmı beni mod -yaptım yaptım hayrını gör + şimdi ana sayfayı kırmızı yapalım kan rengi heheh -olmazz mavi ii öle +bi sakıncasımı var bırhan -yok ta değişmiyo o değişemez yaniiii +heee olsa tam süper olacaktı
-Gaffur bu ne kardeşim bu ne? +neymiş ? -ben sana demedimmi cinayet resmi, videosu koymayacan diye +nesi varki bunun burhan ne güzel kesiyo adam işte -sen siteyi kaptırrmak istiyosun galibaa +ne alakası var Bırhan ben naptımsa site için yaptım, cinayetlerigörsünler öğrensinler, onlara biri aynısını yaparsa yemezlar anladın mı? -hadi yaa kitliyorum bunları +o zaman akşama sendeyim.. -yok vazgeçtim aslında kalsaydı dimi gaffurcum +evet ii duruyo
+ bırhan cemi banlasana - olmaz ama gaffur * burhan beyyy siteye yeni yemek tarifleri koydum - yav gery garysin işte gery sen koyma ben koyarım -bak seni banlıcam amaaa +burhan sen benim ablamımı bannlıcan -yoooo ben kimseyi banlamıcamm amaa
alıntıdır | |
|